Testimoniale

Ce spun clienții care au apelat la serviciile agenției IRIS Imobiliare

Irina Moisache

Irina este o persoană extrem de sufletistă și caută să găsească soluția ideală pentru fiecare client, fără a face compromisuri privind calitatea serviciilor oferite. Seriozitatea, pasiuneașsi implicarea totală în acest business sunt calitățile pentru care o recomand cu tot sufletul celor care au nevoile de ajutor pentru achiziționarea sau închirierea unei locuințe.

Cristina Olăreanu

Am avut plăcerea să lucrez recent cu această agenție imobiliară și am descoperit un om minunat, empatic, altruist, un om cald care emană optimism și bunăvoință, care este foarte devotat jobului său, care îți oferă încredere, siguranță, îți alungă din temeri, te susține de la începutul demersurilor până la concretizarea lor. Mulțumesc, Irina, pentru tot ajutorul și da, tu ești persoana descrisă mai sus. Recomand cu încredere agenția IRIS Imobiliare. Veți fi mulțumiți de alegerea făcută! 

Ionuț Curelariu

Recomand cu încredere! Agenția imobiliară la care găsești toate informațiile despre procesul de achiziție al unui imobil, seriozitate, amabilitate, disponibilitate în a negocia și corectitudine față de clienți!

Monica Budaca

Recomand din toată inima. Personal am avut de a face cu o agenție care prin modul de lucru urmărește cu respect în primul rând nevoile clientului. Persoană de încredere care ceea ce spune face implicându-se cu pasiune în toate fazele ce implicau o vânzare imobiliară.